Onze kinderen vinden het hier geweldig!

Ze komen er tot rust tijdens de yogalessen maar kunnen zich ook creatief uitleven tijdens de kampjes.

Ze beleefden hier al heel wat leuke dagen vol nieuwe ontdekkingen en leerden hun grenzen verleggen!

Peggy en SIel creëren voor ieder kind een fijne omgeving waar je nog onbezorgd jezelf kan zijn.

Veerle, mama van Hannelore en Elynne

 

Ik volgde met mijn dochtertje een workshop massage bij Peggy. De workshop was niet enkel zeer fijn en op maat, maar Peggy is zo'n warme en lieve persoon. Dat zorgde ervoor dat mijn gevoelig meisje vrijwel onmiddellijk openbloeide. We genoten beiden heel erg van dit momentje samen.

Nele, mama van Fee en Joppe

Mijn dochter Nona heeft jaren genoten van de sportieve, rustgevende & creatieve kleuteryoga bij ‘Kids In Balance’. 
Een plek waar elk kind zichzelf kan zijn. Een plek waar je talenten gezien worden. Een plek waar je je welkom voelt. 
De yogalessen waren zo een succes dat ze af en toe ook heeft deelgenomen aan de vakantiekampjes. Deze zijn elke keer opnieuw zo fantastisch uitgewerkt en voorbereid. Je voelt in elk knutselwerkjes en in elke foto dat deze lieve mensen hun job met hart en ziel doen! Het toonmoment op het einde van het kamp is zowel voor de kinderen als voor de ouders een GE-WEL-DIG moment. De kindjes zijn fier op hun kunnen, de ouders zijn (dubbel) zo fier op kinderen & Peggy & Siel zijn fier als iedereen moe maar voldaan huiswaarts keert. 
Kortom: WE LOVE KIDS IN BALANCE

Natasja, mama van Nona

Ik startte bijna twee jaar geleden Yocofun samen met mijn oudste dochter. We genoten enorm van de momenten samen! Nu ze een nieuwe hobby heeft, deel ik het Yocofun moment met mijn jongste dochter. Ook zij vraagt steeds 'wanneer gaan we weer naar Peggy?'.

Peggy is een onwaarschijnlijk lieve, warme en fijne dame met een hart voor kinderen. Ze kan de lesjes zó leuk maken dat je haast niet gelooft dat het uur al om is. Je doet leuke, creatieve opdrachten, met uiteraard een yoga toets, samen met je kindje. Ik geniet zo enorm als ik ze zie opgaan in een oefening of een spel! Een aanrader voor alle mama's, papa's, oma's, opa's,.. die graag even het drukke dagelijkse leven willen ontvluchten en op een leuke en creatieve manier zich extra willen binden met hun kleine spruit ❤  

We love you Peggy, we do!

Emelie, mama van Marie en Norah

Jaren geleden stapten we voor het eerst binnen bij Kids in Balance, simpelweg na het lezen van een foldertje, en we waren meteen fan!

Eerst deden we mee aan de yocofun lessen, een echt rustmoment om de verbinding aan te gaan met je kind. Zowel onze kinderen als wij zelf genoten hier enorm van op zondag. 

Daarna zijn onze kinderen naar de kampen beginnen gaan en naar de yogalessen voor kinderen. Ze genieten ervan om helemaal zichzelf te kunnen zijn bij Kids in Balance en vertellen er regelmatig wat in hun hoofdje speelt. Peggy is een echte baken van vertrouwen en rust voor hen. 

We wensen elk kind (én ouder) zo een plekje toe!

Thijs en Siel, ouders van Mauro, Silke, Liv en Flo

Onze kindjes vinden dit het Kids in Balance-kamp het zaligste kamp dat er is. Ze zijn altijd enthousiast en vol verhalen komen ze thuis. Het is ontspannend, speels, creatief ... en uiteraard met geweldige begeleiding!

Sandra, mama van Niels, Thijs, Lies, Mats, Fee en Vic

Fien heeft veel aan de yoga, zeker nu. Het is niet zo makkelijk voor haar om alles wat er gebeurt een plaats te geven, om mensen die ze graag ziet te moeten missen en om de rust te bewaren als we 7 dagen op 7 constant op elkaars lip zitten. Dus af en toe verdwijnt ze even naar boven om in haar kamer op een dekentje te gaan 'mediteren', zoals ze het zelf noemt. Bedankt om haar de bagage te hebben gegeven die ze nu zelf kan gebruiken!

Els, mama van Fien

Fantastisch(e) ouder/kind moment(en), ook al worden de kinderen wat groter (en zwaarder ;-)). Tijdens de yogalesjes is er altijd wel een actief, creatief en een superontspannend moment.

Sigrid, mama van Massi en Driss

Een fantastisch kampje met heel veel afwisselende activiteiten, heel kleinschalig en top persoonlijke begeleiding. Peggy en Siel doen het geweldig om de kids op een leuke, creatieve en persoonlijke manier te boeien.Onze kids vinden het er TOP en zijn heel enthousiast als het past om een kampje te volgen.Ook de workshop bij ons thuis voor een verjaardagsfeestje was een schot in de roos. De mooi gemaakte piñatas staan nog steeds te pronken op vele kamers.

Sara, mama van Victor en Charlotte

Yoga bij Peggy is al jaren een superleuke ervaring voor onze dochter. 

Ook toen ze aan een kamp deelnam, was ze dolenthousiast.
De ongedwongen sfeer en hartelijkheid van Peggy zijn fantastisch. Hierdoor voelde Fiebe zich onmiddellijk thuis en welkom.

Niet moeten presteren, scoren of winnen is in het dagelijkse leven niet meer vanzelfsprekend en juist dat doet haar bij Kids in Balance zichtbaar deugd.

Sara, mama van Fiebe